luni, 21 ianuarie 2008

Ai fel in lav uit a haiscul

Totul a inceput candva, demult, foarte de mult, cand nici stra-bunicii nostri nu erau "pa tzava".Atunci era cam la periferia orasului, la vreo 5 minute de biserica Sf. Gheorghe si mai aproape de o biserica demolata pe vremea cand tatii nostri dadeau la buci primele dati.Intre timp a fost colegiu de baieti, tot in vremea tatilor si bunicilor nostrii.

Acu e "in centru", vis-a-vis de mult-mai-cunoscutul restaurant-pizzerie-biliardarie Quatro & Accademie si este plin de unele fete dragute, unele foarte dragute si altele bune in draci de te gandesti numai la fizica si chimie cand le vezi fundul tantos pe coridor.Macar pentru motivu' asta ar putea sa fie invidiosi pe noi tatii si bunicii.

Intre timp, s-au perindat multi elevi p-aici.Unii il numesc "Balcescu", altii "Bratianu", altii "Cacatu-ala-derapanat-unde-ma-duc-5-zile-pe-saptamana", altii "Braty", insa intr-un final toti ne supunem pancardei (sau pancarzii) care atarna sus: "Colegiul National I.C. Bratianu Pitesti".

Despre noi 2, nu spunem nimic, ne vedeti p-afara, unii, mai ghinionisti din fire, si la ore.Ion si Vasile.Sau Vasile si Ion.Vrem doar sa vorbim cate putin despre liceul nostru, cu toate dedesubturile lui, si despre viata de liceean in general.

Niciun comentariu: