duminică, 9 martie 2008

Sa fii nervos dimineata ca e iarasi luni...

Duminica seara. Muzica incet si paharu' de cola trezit ca singuru' amic... Albul tavanului in care iti vezi toata viata si calculatorul, vechiul prieten, care a evoluat de la "mario" si "volfield" la "mess" si la "net". Si poate un televizor caruia nu-i mai acorzi nicio importanta, uitand parca de clipele cand "tom si jerry" iti era universul.

Week-end-ul a trecut prea repede. Maine e scoala. Maine iar iti suna ceasul. Maine iar citesti, inveti, esti atent la vorbele stimatilor (sau stimabililor) si iti doresti sa iei note cat mai mari. Maine e luni. Maine iar te trezesti cu gandul: "Am scoala". Maine iar ai emotii si sentimente neincercate inainte. Pentru ca fiecare ora e o noua experienta. Indiferent de cat de multe asemanari are cu celelalte.

Maine e luni. Profita cat poti de ultimele ore de week-end. Profita cum vrei, chiar daca ti se poate parea plictisitor la inceput. Orice ai face, trebuie sa-ti placa. Nu invata. Asta poti sa faci in timpul saptamanii. Nu uita. E luni... si tavanul cel alb iti va spune iar "Buna dimineata"...

3 comentarii:

Anonim spunea...

e greu sa iei in considerare numai partea buna a lucrurilor? hai sa fim seriosi, cata importanta mai acorzi tu scolii? la fel de multa ca in generala? i don't think so...

bog spunea...

e vorba de stresul propriu-zis, nu de interesul acordat...

Anonim spunea...

sa fii nervos diminineata ca e iarasi marti, sau miercuri. joi? hai bine si vineri! sambata hmmm... si duminica??? da ca apoi iar vine luni :)