duminică, 15 februarie 2009

Scarba e putin spus:)

Bog zicea ca ii e scarba... mie mi se pare ca un termen prea bland...si sti de ce?

1) Venim dupa o vacanta care mai mult ne-a chinuit decat sa ne odihneasca, cel putin in cazu meu.

2)Am de facut un comentariu la "Baltagu" pt maine si nu am absolut niciun interes in a-l scrie...si si daca as avea n-as sti ce sa scriu decat ce stiam intr-a 8a...

3)Saptamana tocmai trecuta... am simtit ca mi-am pierdut zile pretioase din viata. Cu toate ca majoritatii dintre noi ne e lene sa citim, nu ai simtit vreodata ca decat sa stai la ore ai prefera sa citesti o carte? eu simt asta in fiecare zi intre 08:00 si 14:00 (15:00 marti)...cred ca ar fi mult mai interesant sa citesc decat sa dorm, sa ma uit pe pereti sau sa ma joc pe telefon... si nu ca nu mi-as dori sa invat ca realizez ca urmeaza bac admitere cacaturi d-astea...da pur si simplu parca am ceva asa nu stiu o forta interioara :D care nu ma lasa sa fiu atent si imi ia tot interesu pt scoala...:| si sunt convins ca nu sunt singuru.

4)Nu mai suport sa ma trezesc la 7. Urasc chestia asta din tot sufletul, la fel cum urasc soneria de la telefon si cum urasc faptul ca de fiecare data adorm la loc dupa ce suna alarma si vine mama sa ma trezeasca si, desi o iubesc din tot sufletul imi vine sa ii arunc cu ceva in cap in momentu ala.

5)Mi-e o scarba totala de ora de informatica, pentru ca nu ma intereseaza absolut deloc subiectul informatica...si cu toate astea am avut media 9, fara sa invat nimic...si asta e un lucru pe care nici acu nu mi-l explic.

6) Scoala e de cacat...si cu asta basta.

Pe langa ce am enumerat mai sus, aversiunea mea pentru scoala porneste de la faptul ca am convingerea ca din toate materiile pe care le "studiez" anu asta nu o sa-mi foloseasca decat :-? 3-4 in viata (cum ar fi economia, fizica, sportu :) si nu stiu daca o mai fi vreuna, matematica de a 11-a in niciun caz)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Rocky a invatat saracu semestru trecut sa ii iasa si lui media peste 5, dar tot a avut cateva medii de 5, dintre care una a fost la optional (nu-mi dau seama cum), a fost belit de profa de fizica dupa ce a inceput semestrul cu 10 si a terminat cu media 5, la mate a avut un inevitabil 5... dar in rest a avut de la 6 in sus, asa ca sta cu rupere. Plus ca a inceput scoala cu 2 prezente, nu se mai culca seara cu gandul ca maine se trezeste la 7, sta si mediteaza daca maine se duce sau nu la scoala. La majoritatea orelor sta si se uita pe pereti, vorbeste cu colegul sau citeste o carte, si lumea zice ca e rau sa fim considerati cea mai nesimtita clasa din liceu. Long life 11B!

smoke spunea...

:)) asta e viata oricarui elev in bratianu :)) de a 11-a:)) sa ma vezi pe mine dimineata la 7 ca merg dintr-unn perete in altul:)) cu speranta sa ies pe usa:)) pt scoala:))