luni, 10 ianuarie 2011

Bine ati venit

Nu stiu cat de adevarata este vestea, dar imi doresc sa fie asa: s-a schimbat directorul. Nu, nu si-a luat haine noi m*u.

Probabil unul dintre cei mai tari profesori pe care i-am avut in liceu. Este potrivit pentru aceasta functie, oricat ar zice invidiosii contrarul. De ce?

Pentru ca stie sa vorbeasca frumos.

Pentru ca a reusit sa aduca o clasa tampita si cunoscuta drept una din cele mai indisciplinate la stadiul de disciplina prin bunul simt aratat.

Sper ca va colabora cum trebuie si cu ceilalti colegi de cancelarie. Este clar ca scapam de impresiile de stapan al tuturor imperiilor bratiene pe care cunoscatorii le stiu foarte bine. Vom avea un director cu bun simt. Un director destept. Nu-i usor sa ajungi director la Bratianu la o varsta nu foarte inaintata.

Cred ca daca ar fi fost sa puna elevii sa aleaga, actualul director ar fi fost unul din certii candidati.

In orice caz, felicitari sincere si mult succes. Va doresc sa nu va schimbati in rau.

Pariez ca va fi bine. Si ca veti schimba ceva. Putin, cu greu. Dar o veti face. ...

Dar... oricand libertatea de exprimare si sinceritatea va fi prezenta aici. Cel mai important e sa ne tineti aproape...

4 comentarii:

Valentin spunea...

Ma bucur ca esti unul dintre cei care stiu ca "omuletul" asta poate sa schimbe ceva in liceu. Referitor la ce ai spus, ca multi elevi l-ar fi votat, sa stii ca ma indoiesc de asta. Din 2 motive: 1) ceilalti profesori si-ar fi facut o "campanie" mai puternica printre elevi(in diverse moduri) si 2) prea putini l-ar fi ales, pentru ca multi il judeca la prima vedere si il considera un "fatalau". Crede-ma ca i-am auzit pe multi zicand asta.
Din partea mea, are toata sustinerea, pentru ca e o gura de aer proaspat in liceul asta plin de interese. HAI BENGHE!!!

Anonim spunea...

sunteti naivi
ajungi director daca esti portocaliu

Anonim spunea...

BENGHE președinte!

Kikky spunea...

Cred ca e cel mai bun lucru care i s-a intamplat liceului de ceva timp... inca din prima zi s-a vazut bucuria de pe fata tuturor cand au aflat vestea cea mare.


Si bineinteles ca multi elevi l-ar fi votat, cel putin 80%