marți, 12 aprilie 2011

Unicatul. Progres tehnologic.

Probabil majoritatea voastra il cunoasteti. Umbla, de cele mai multe ori singur, pe langa liceul nostru. Privirea sa cuprinzatoare pare sa analizeze totul in jur. Nimeni si nimic nu-i scapa. Atentia fina la orice detaliu impresioneaza. Modul in care povesteste intamplarile vietii sale grele este si el unul deosebit.

Filmele sunt o alta pasiune a sa. Atata indarjire si patos pune in exemplificarea scenelor. Uneori, risca sa fie judecat aspru de cei din jur. Ca atunci cand a intrat in cuatro si a urlat ca arunca o bomba, intinzandu-se dramatic la pamant. Toti au fost impresionati.

Scena in care se urcase pe motocicleta unui necunoscut, amenintand ca va pleca, a intrat si ea in istorie. Vreau sa platim toti un tribut acestui mare om, pe care il stimam, il admiram, il respectam... fie ca negam sau nu.

El este unul. Doamnisoarelor si domnilor, vi-l prezint pe Killer

Instructiuni: click pe roooz :x!!!

p.s.: replici de genul "e veche"... idioti, incompetenti. o stiti, bravo. nu am pus-o pentru voi. am pus-o pentru amuzamentul celorlalti. felicitari celui ce a facut acest material. sursa? youtube.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Boooog, mai scrie-ne! :D:D un post ceva de bac asa:D (Luana)