luni, 4 aprilie 2011

a, ie-ta, tre sa pun si titlu?!

zilele trec, unele dupa altele. nimic special, nimic de amintit. sau, cel putin, nu stiu eu. liceul devine din ce in ce mai emo, si nu doar din cauza tinereilor ce au rasarit in al nostru liceu.

o data cu venirea soarelui, parca ii vad din ce in ce mai des. influenta desenelor pokemon a fost una uriasa asupra comporamentului. si, mai ales, asupra stilului vestimentar. si al frezelor. si al mersului de parca oricand sunt gata sa scoata un mic razboinic din buzunar si sa urle "pikaaa"...

Dupa ce a plans toata cancelaria de mutarea domnului cel mic si portocaliu in biroul ala de cum-intri-n-liceu-pe-dreapta, iata ca tot acest bocet a fost zadarnic: nimic nu s-a schimbat. Si nici nu se va schimba. semnificativ. la nivel al micilor, nesemnificativelor detalii, putem gasi o mica schimbare...
... cum domnul cu basca-n cap, ochelari pe ochi, mers de serloc holms si vorba stalinista se abtine din rasputeri sa nu sanctioneze comportamentul deviant ce nu era permis pe vremea cand el facea bani din xerox.
AA... inca ii mai face? hm.

Dupa ce am vorbit de consiliul elevilor si s-au agitat si eu m-am distrat si ei s-au certat si a fost aleasa una pe care nici pana-n ziua de azi n-o cunosc, la manevrele unei profe cu voce groasa si cu impresie de profesoara pertinenta int-ale studiilor poporului, iata, din nou, ca nici aici nu s-a schimbat nimic. ne asteptam la altceva din partea uneia care nu si-a pus poza pe afisul "electoral"? sau care nu a indraznit sa vina sa se promoveze si sa faca pe smechera, acum ca e presedinta elevilor?
... propun alegeri anticipate. am deja si propuneri pt candidati: propun sa-i oferim o functie domnului cu basca-n cap... probabil ne va pune taxa la intrarea in scoala, in speranta obtinerii de noi fonduri pentru marele liceu.

altceva? bacbacbacbacbacbac... bag... afara e soare. dragi elevi de-a 11-a, dragi putini elevi de-a 10-a, dragi pokemoni de-a 9-a si de-a 10-a... profitati din plin. iubiti-va liceul si clasa si ... pentru pokemoni, colegii de acelasi sex.

v-am pupat. ceau.

3 comentarii:

Valentin spunea...

Nu mai sunt emo, mai Bog, sunt "hipsteri" acum.

Anonim spunea...

Bog, subiectul Enache la Perechea Potrivita e mult mai tare. :))

Adelin spunea...

Profesoara aia e batan? :))
Vali,doar nu le schimbam denumirea de la an la an.. atitudinea ramane aceeasi,infatisarea aceeasi => numele acelasi