vineri, 16 ianuarie 2009

Vorbim... despre sinucideri?

Nu doar bor... bobocii sunt emo! Sunt gandacei si printre cei mai maricei! De care de abia asteptam sa auzim ca s-au dus, ca s-au stins, ca s-au prapadit, ca s-au dus bite-ului de suflet, ca au dat ortul popii, ca au dat coltul, etc. Eu, personal, as ranji pervers la auzul mortii unuia din voi. Pentru ca nu meritati mila! Prostia nu merita mila. Cand renunti la a mai trai psihic, renunti si fizic. Chiar daca mai esti prin zona.

Si... am auzit ca a vrut una sa se sinucida. Sursele de incredere ale ziarului nostru... asta era din alta parte. Revenim. Am auzit ca s-a indopat pentru ca nu i se dadea destula atentie la clasa, fiind obisnuita din generala sa fie cea mai cea din clasa. Varianta oficiala (care de multe ori merita doar un jet puternic) e ca avea probleme in familie. Insa multi trec peste, stiind ca nu e vina lor, familia nu ti-0 alegi... 

Sunt de parere ca ar trebui supusa unui test psihologic, pentru ca... nu-mi place sa fiu in liceu cu sinucigasi. Am mai auzit povesti despre altii de au avut probleme d-astea in anii trecuti... Imi pare atat de rau ca nu le-a iesit.

Bai, dobitocilor! Sunt atatia care-si doresc sa fie sanatosi, care vor sa poata trai normal si nu pot! Voi aveti asta si vreti sa renuntati! Muriti, ba, muriti! In chinuri sa muriti! Cum o fi sa vezi la spital un copil care a incercat sa se sinucida, in stare cat de cat buna si langa el un altul care ar da orice pentru o viata, dar a fost lovit de soarta (boli, accidente, etc.) ? Sa muriti, ba!

11 comentarii:

Amy spunea...

"Cum o fi sa vezi la spital un copil care a incercat sa se sinucida, in stare cat de cat buna si langa el un altul care ar da orice pentru o viata, dar a fost lovit de soarta (boli, accidente, etc.) ?"

da, am vazut.o si p'asta...
ai dreptate...da' inainte sa ajunga sa se gandeasca la cum ar fi sa isi ia viata...ar trebui sa aibe zile sa vada cata lume sufera pentru un prieten/o prietena de a lor care...moare, sa zicem, fara voia sa...sa vada cum se simt parintii...sa vada cum se simt rudele...prietenii...colegii...cunostintele...vecinii...
sa simta pe pielea lor suferinta pierderii...si apoi sa se gandeasca...oare sunt atat de egoisti sa ii supuna pe toti unei asemenea suferinte?

Anonim spunea...

Tu ai dreptate,multi ar da orice sa traiasca..iar unii..fac ceea ce fac.Dar, pana la urma nu ar trebui sa judecam pe nimeni, fiecare ia ce decizie vrea, corecta sau nu..

Anonim spunea...

da da da...sinucideri...parerea mea e sa le reuseasca...:-??
desi majoritatea cer cu disperare atentia de care nu dispun...
sinucigasi = teribilisti infecti :-??

Anonim spunea...

idioti......

Anonim spunea...

da stiti care e problema k ei tot incearca sa fak asta fiindca li se da atentie daca nu i-ar pasa nimanui de tentativele lor nu ar mai fi asa multi cretini.....

bog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
bog spunea...

bog spunea...
ce nevoie ai de atentie cand oricum mori apoi?

si cei care doar incearca sa se sinucida, nedorind de fapt lucrul asta... cred ca are cineva sus grija de ei.

pana la urma, nu avem de unde stii gandurile lor. de aceea, eu pe toti ii bag in aceeasi categorie.

Isa spunea...

ai fost atat de dur..deci nu-mi venea sa cred ce citesc
de-ar citi si idiotii aia de la clasele mai mari..sau gandacei cei mai maricei cum le spui tu:P
keep up the good work draga bog :>

Anonim spunea...

boooog :(( si eu sant a 12a fmm:((.vrei sa ma sinucid ca sant emo :))..cum vine asta coaie?lason mortii masii de treaba si dute si bea ca esti a10a.daca miemi place sa fiu emo ceai tu cu mn.mama daca as fi emo sias vedea ceai scris aici...sa mai fiu si a 12an liceu maine teas arunca dupa camin unde pun aia table:)))))))

fane_pop spunea...

acum cu criza asta o sa se sinucida si mai multi.e si o parte buna. popii si astia cu pompe funebre o sa se imbogateasca. p ei nu o sa ii atinga criza:P

Anonim spunea...

"idiotii de la clasele mai mari" :lol: . Peste traume nu se trece asa usor amice, pokemonii aia nu ar avea curajul nici sa se apropie de balustrada, si ca sa te sinucizi ai nevoie de mult curaj. Cum spune si Cioran "Nu merită să te sinucizi pentru că întotdeauna o faci prea târziu".