marți, 20 ianuarie 2009

welcome to west coast ma bitchez...

Sa ma mentin in registru..."long time no see ma' niggaz"

In calitate de co-autor...nu rezist tentatiei de a face inca odata precizarea ca blogu a reinviat subiecte de barfa si vorbit sunt cu duiumul...asa ca..pe cai:)

A 11-a sau a 12-a...in orice clasa ai fi, e imposibil sa nu fii auzit intr-una din zile, pe la 8, o voce suava spunand un discurs ciudat, total contrar starii tale de la ora respectiva. Mai exact, cateodata, dimineata la prima ora e unu de baga niste texte tampite gen "buna dimineata Bratianu, v-ati trezit" "ce mai faceti? e o noua zi" plm...nu reusesc sa ma trezeasca buzdu si morar...si ma trezeste el..in fine, trecem peste.

La capitolul muzica...nu este nimic de reprosat, insa, pe langa discursurile de un penibil grotesc, vocea din spatele boxelor de pe coridoare a mai dat o "chifla". Luati de va clatiti ochii:



Deci deja a dat-o in texte dastea de bbc: bratianu fm, sediu de emisie, difuzez etc.

Apodictic vorbind in afara de limbajul absoult academic, care spre surprinderea noastra, a cititorilor, contrasteaza etimologia "sintagmei" prezentate in text (west coast ma' man), povestea cu pricina are destule chiftelute pe care va las sa le savurati....

Later edit: Idu face totu' : westcoast_marian, marinele, tati, ia-ti-o p-asta ...acum fetelor, ca aveti idu marelui dj...nu stati... add please:>:>

22 de comentarii:

Amy spunea...

da' oare el cat trebuie sa plateasca pentru un hamburger de la mc? :D

andu spunea...

:)))
de platit nu stiu, da la val lui tre sa munceasca 5 secunde

woody spunea...

nici nu stiam k exista omul asta....
vrea si el sa se faca cunoscut si ii stricati bucuria :(
:D:P

Amy spunea...

nu ii strica nimeni bucuria, mircea, daca e mandru de el...e mandru pan' la capat :-"

Isa spunea...

dj-ul westcoast :>
se pare ca are si ajutoare..s-a mai adaugat un id ,ca sa nu se supere baietii clara_make_fun..tot dj-itza si ea ;;)

ma mai gandesc spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

aaa si eram clara

smoke spunea...

deci .... ati putea aprecia muzica care o pune... si cred ca asta e esenta.. ce conteaza ca nu il stiti cat timp iesiti pe hol sa asc mel mai bine sau o fredonati... care e ideea? si isa eu am fost de la inecput inca de cand tu erai o mica boboaca si nu e pentru baieti ... id-ul e pentru oamenii care poate nu au ce face in pauze si vor sa faca ceva constructic...

Isa spunea...

si ce daca erai de la inceput?asta nu cred ca iti da dreptul sa te intitulezi ,citez: "DJ al postului Bratianu Fm"..sincer :D

Anonim spunea...

eu zic sa l incurajam pe fratele westcoast_marian sa faca si emisiuni precum "revista presei" cu westcoast_marian, "codul lui westcoast_marian", "5 o' clock" cu cristian gava(care a peste citit 100 de carti scrise chiar de el) si westcoast_marian, "112 politia in actiune" cu westcoast marian, fresh top 40 cu dj westcoast_marian.
tzaca da cu pace si respect pentru cartier si westcoast_marian

smoke spunea...

si m am intitulat? m- am semnat cumva? chiar tu ai spus asta

smoke spunea...

si am incheiat si bravo tzaca

Anonim spunea...

dj marian is a star...
don't mess with him...
si tzaca are drepate...oferiti-i lui dj westcoast o sansa sa faca si emisiuni =))))
auzi la el...dj marian=))))
el n mai lipsea, capshuna de pe tort :))

Anonim spunea...

DJ MARIAN IN ZA HAUS!!!! YO YO YO !!! hai sa luam autografe:D:D:P

Anonim spunea...

eeh..acu dak omu pune muzica si o pune bine...(O PUNE BINE?!!:|:))) o avea si el dreptu sa se intituleze di jei...

Anonim spunea...

scuze k nu m-am semnat mai sus..eu am zis nu un anonim:|:))

Anonim spunea...

buh req...ce vreti ma de la omul asta?...ce nu va convine?...ca apus un afis in care si-a lasat id-ul ...Cred k trebuie sa te doara putin capul pentru a putea interpreta k e lasat strategic...!!t..ce pisici mei vreti frate de la el?...nu va convine,stati buh voi, in pnm, in fiecare pauza si puneti muzica!!!...omul asta isi distruge pauza doar sa va puna voua muzik! incercati si voi ..sa vedem..poate va descurcati mai bine!!...desi..ma indoiesc...bey,este o chestie ok daca saluta dimineata..ce vi se pare anormal, sau banal ? ...va trezeste vocea lui...:))...vai..poi frate esti la scoala!!!!! nu crezi k ar fi trebuit sa fi fresh la oara 8 dimineata?..mda..daca-l comparam cu buzdu..sau morar..deja...no comm!!. .bey, daca nu va convine ce auziti,..stati,in pnm, in clasa, inchideti usa..si punct..sau iesiti in curtea liceului..sau de ce nu, utilizati telefoane, si alte chestii , utilizati castile din dotarea proprie..!!... mai bine v-ati face timp pentru meditat..!!...in concluzie, marian chiar incearca sa faca pe plac, d.p.d.v. muzical , tuturor MOFTUROSILOR ..oricum, Marian..nu uita...acestia-s oamenii ..si acestea-s faptele lor...NU AI CU CINE...

Anonim spunea...

acu tu exagerezi.. nu si-a batut nimeni joc d el si nici n-a zis k nu e bine k pune muzz...acu cred k tu iei prea in serios chestiile discutate p-aci..

bog spunea...

bleah, esti insusi marian?

Anonim spunea...

Saracu, intr-o pauza l-am incuiat in camara aia... si a tras saracu de usa, tragea si tragea... pana a sarit pixu din gaura. Il mai vedeam adesea cum trece prin fata geamului meu, cu castile la urechi. :))

andu spunea...

bleah frate sau sora... cred ca ai o problema:D
in primu rand avand in vedere ca e blogul meu si al lu bog putem sa scriem ce vrem noi despre oricine:)

Anonim spunea...

hmm...nu sunt marian!!...sunt o tipa care a vrut doar sa i ia apararea putin lui marian!...mie mi se pare un copil nevinovat...nu-l mai criticati atata!...e si el mic..;;)...acum bun...sau rau, e al nostru..
..andu, e blog-ul tau..insa e public..si fiecare comenteaza cum vrea..eu am crezut de cuvinta sa-i iau apararea, pt ca prea toata lumea il critica..Il cunosc pe marian, e foarte de treaba ..
...oricum, tin sa precizez ca nu am lasat acel comm pt a crea conflicte!!!..thaaaa...clar?...
....end...
....bleah!...