luni, 8 noiembrie 2010

Balul in presa 1

http://www.youtube.com/watch?v=eoGl0S5R3EQ&feature=player_embedded


da, timp de doua luni am lucrat timp de doua luni. :))

plus tiberiu repetand pentru "dansez pentru tine" la inceputul materialului.

missa nu-mi place. deloc. am pierdut si un pariu din cauza ei.


nu cred ca a fost aranjat. in fiecare an, aia care au pierdut au spus ca a fost aranjat pentru a-si justifica esecul. cel mai bun argument e misterul. uitati-va la cat de surprins este!

p.s.: daca mai aveti articole, mai trimiteti. pun asa, cate unul, sa fie savurate din plin!

7 comentarii:

Anonim spunea...

Uita-te si la 1:30 la reluarea de la FOCUS pe Prima TV aka Alpha TV - "Balul in presa 2"

Anonim spunea...

Boc ai facut bine ca ai dat link-ul. Mama,ce prestatie a avut Andreea -missa de pe locul 2 a fost de departe cea mai buna.A facut cu adevarat spectacol fata de toate "dansatoarele" serii. Felicitari! SUUUPERBA!

Anonim spunea...

Da, de acord! Andreea a fost cea mai tare. I-a lasat pe toti masca la proba ei de aptitudini. Cat despre interviuri, domnisoara reporter era cam prostuta. Ne-a intervievat pe mai multi desi nu a pus pe toata lumea in reportaj (ce bine!). Problema e ca a sters partea cu intrebarile ei si a lasat doar raspunsurile celor intrebati. Ea repeta intrebarile....de aici si faza cu timp de doua luni.....si la miss "apogeul emotiilor", "emotiile mari". "emotii", "emotii" etc....sunt interviuri scurtate. Trebuia sa isi puna si partea ei sa nu mai para handicapati cei care raspund, mai ales dupa ce a alergat toata seara sa ia un interviu, ca nu vroia nimeni.
Ca un extra: Clasa a 9-a I = the best!

Fulvi spunea...

lesin =))))
"BOC" auzi =))))))))))

Silvia spunea...

Anonim 2:mai, invata si tu numele celui care se speteste sa scrie pe blog. Eu cred ca sunt doua variante la enigma numele lui "Bog" scris "Boc":
1.ne aflam in Epoca Neagra Bratianu(asta pentru ca stiu in mod sigur ca bobocii sunt...partial cu indulgenta analfabeti)
2.Bog s-a gandit sa serbeze Halloween-ul mai tarziu si singurul costum ramas de inchiriat a fost cel al prim-ministrului Boc.Din intamplare "Anonim" l-a intalnit si a crezut ca Boc tocmai trebuie sa-si ia diploma de bac si ca activitate extrascolara a ales blogul "Bratianu-necenzurat" ca sa dea bine in Guvern.
Penibile, dar cele mai bune...
Va las sa-i gasiti alta scuza voi...daca din intamplare sunteti in cautare de subiect de discutie..Daca nu-Jos palaria!(nici ca merita)
P.S. asa-i, ultimul lucru pe care il fac e sa citesc blogul. E ultimul..dar tot exista.
P.S.2. sa-i ascultati pe miss si mister in interviurile de pe argestv si alphapitesti(youtube).NO COMMENT.
[commentul meu denota pur si simplu insomnie si un car de plictiseala, se poate sari sau nu peste el, in functie de preferinte]

Anonim spunea...

"ne aflam in Epoca Neagra Bratianu(asta pentru ca stiu in mod sigur ca bobocii sunt...partial cu indulgenta analfabeti)"

Asa e! Penibili Miss si Mister. Mai bine taceau!
Macar Mister a fost sincer. Miss se vede cat de plina de ea e si...noroc ca nu erau gropi pe ring.
Un singur lucru ma deranjeaza-ca nu ies unii cu care sa ne mandrim, nu sa ne facem de ras.

Anonim spunea...

"nu cred ca a fost aranjat. in fiecare an, aia care au pierdut au spus ca a fost aranjat pentru a-si justifica esecul. cel mai bun argument e misterul."

Adevarat, dar primul lucru la care ma gandesc cand vad fata "Domnitei Miss" e ca a fost aranjat. Nu zic ca a fost. Mai exista si posibilitatea ca toti profesorii sa fi avut ochelarii acasa.