vineri, 22 februarie 2008

Breiching niuz

Azi a fost consiliu. Zvonul (nu bag mana in foc) e ca domnul profesor si-a dat demisia din calitate de diriginte al clasei 10 k, pe care a imbogatit-o in semestrul trecut cu note de 4, 5 si 6 la purtare...
Practic, prin aceasta demisie ( DIN CALITATE DE DIRIGINTE) lasa de inteles ca se simte vinovat ca a acordat acele note la purtare. E o demisie de ochii lumii. La fel cum a fost cea a lui Remes din calitate de ministru. Si el a ramas in domeniu, pe scena politica, chiar daca trebuia sa ajunga la zdup...
Vin si ma intreb: ce legatura are dirigentia cu aparentul pipait si uitat in decoltee? Nu a fost acuzat (cel putin DIRECT) ca a scazut note/a la purtare. Ci ca a pipait.
Daca se simtea cu musca pe caciula, renunta la calitatea de profesor.
Iata inca un scandal, incheiat ca multe altele din Romania.

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu vreau sa imi pun tot soiu de oameni in cap ..dar eu vad lucrurile simplu: varascanu a demisionat din calitatea de diriginte nu din cauza faptului k se uita adanc in decoltee sau k a scazut note la purtare ci ptr k trebuia sa reactzioneze cumva valului asta de comentarii.

aa si directorul, Miu Barbu a fost implicat pe degeaba, el nu a avut nimic deaface q "scandalul".. dar asta nu a impiedicat un anumit ziar sa il treaca la capitolul "note proaste"

Anonim spunea...

din moment ce el este directorul liceului, era normal sa il faca intr-un fel sau altul responsabil pentru faptele profesorilor sai.
cat despre varascanu, macar atata putea si el sa faca, sa demisioneze. astfel nu o sa mai aiba 3 sferturi din clasa aia nota scazuta la purtare. fiind clasa de stiinte sociale, erau o gramada din ei care voiau sa se duca la academia de politie. acum sansele lor s-au cam dus :-"
sa speram ca urmatorul diriginte nu o sa ii mai chinuie cu notele si ca se va purta cu ei ca un adevarat diriginte :)

Anonim spunea...

In sfarsit! A luat si el o decizie buna. :)

Anonim spunea...

ehe acum este georgescu noul diriginte de la 10 k:)) au incurcat-o saracii ca face ala o militarie cu ei de nu se vad