vineri, 22 februarie 2008

vb si ion ca e si el om

Acum vreo cateva zile a aparut faimosul articol despre si mai faimosul profesor de istorie stimabilul domn Varascanu de la mult iubitul nostru liceu...
Si la noi pe blog a aparut un articol care dadea o parere despre ce se intampla... Toate bune si frumoase, nu e nici primu si nici ultimul caz de gen.
Ceea ce nu e frumos e ca voi, colegii din liceu ati inceput sa va certati prin commenturi ca unii st pro "vara" si unii contra... si nu prea are rost... ca nu daca va certati aici si spuneti ca se uita in decolteurile voastre si va pipaie sau ca e un prof de treaba si preda bine o sa se decida ce se va intampla mai departe... lucrurile astea cred ca ar trebui sa le spuneti conducerii liceului care va trebui, in competenta ei nemasurabila sa ia o decizie impreuna cu isj.

Parerea mea, personala, e ca lucrurile au luato cam nasol. Una din clasele a 9-a strangea ieri semnaturi pentru "cauza domnului profesor" chit ca multi habar n-au despre ce e vb. Da, dl. Varascanu are obiceiurle proaste care st. mentionate in articol si despre care vbeati in comenturi, si poate ca are si momente cand preda bn si e de treaba(desi eu unul n-am auzit). Poate ca si unele fete st ... sa zic mai "provocatoare" prin imbracaminte(pe mine unul nu ma derenjeaza deloc:D ) dar oricum conducerea liceului ar trebui sa afle de toate astea si sa faca publica pozitia lor in legatura cu ce s-a intamplat, ca dupaia apar tot felul de speculatii ... gen ca nus cn e de vina pentru ce s-a intamplat ca e ziarul tatalui sau ca nus cn a dus la ziar poze etc... care nu-si au rostu si nici nu cred ca st adevarate...
Timpul le rezolva pe toate. va pup.

P.S.: Ideea e ca trebuie sa va spuneti parerile, sa le combateti, dar nu trebuie sa va jigniti. Pana la urma suntem toti sub acelasi acoperis care sta sa cada... ( added by vasile)

Un comentariu:

Anonim spunea...

buna concluzie...
oricum gata cu subiectul asta!