vineri, 26 martie 2010

In za Pitzi Leand

"Fata, fata! Eu credeam ca-i fita! Uite ce castel! Fataaa, se darama pe noi! Sigur e asta liceul? :O"

" Da, fata, Doamne! hahahahaha :-j Hai sa intram!"

"Am emotii ingrozitoare." "Stai, fata, linistita" "Nu pot. Am auzit ca sunt baieti multi cu bani in liceu! :x:X:X" "Vaaai, abia astept".......................................

Si anii au trecut. Nu putem totusi trece cu vederea conservatorismul de care dau dovada personajele noastre principale, Dementrina si Vivi:

- Fond de ten : check;

- Poseta old fashioned : check;

- Antebrat in erectie : check;

- Mers leganat : check;

- Silabisit : check;

- "fata" : check;

- "fata, esti proasta?" : check. Doua formulari cu valori total diferite.

- Varfuri arse : check.

... Pentru toate celelalte exista Master Card.

"Fata, quatro?" "Iar? O2 mai bine!" "Oof, bine! Poate nu ne platesc aia sucu` ca iar n-am bani de autobuz :(" "Proasta esti! Las` ca ne facem noi mari si ne luam (unii cu) masini!"

"Hahaha, ce-o sa mai rad de tine, hihihi, cand eu o sa fiu intr-un mertan si tu in vreo jepcatura" "Hai, nu te-ntrece... Amandoua vom succesa!"

"Doamne, ce ma enerveaza profa aia de romana! hihihi ce prost si Eminescu ala, in loc s-o scoata la mol scria poezii" "Fata, esti proastA? Era alte vremuri atuncea!"

Vivi e zglobie. Nu-i place romana. Visele ei sunt falfaitul parului matasos intr-un mertan "decapo" (oare o simpla coincidenta?", shoppingul cu prietenele la mol, statul in cafenele scumpe si invidia purtata de lume. Idola ei este Blonda lu` Bote.

Demetrina vrea Milano si plimbatul pe "Cote d'Ivoire" (denumirea personala a Coastei de Azur). Idola ei e Bianca Dragusanu.

Pana una alta, "viata e greu, fata :-j!". Ele "trebuie ca sa se" descurce in acest initial castel - "vreau ca iubi sa aiba un castel asa mareee si sa ma plimb toata ziua prin el si sa fac baie in spuma si sa am servitori si mic dejun la paaaat!" - actual liceu. Profii sunt "nasoi rau de tot", "niciun bunoc, of :(". Colegii sunt "niste tarani inadaptati" sau "niste scumpi".

Postare intrerupta de unicul cititor al acestui blog. In afar de mine. Vrea sa se culce si sa citeasca.

Va urma aventura in pitzi leand. Una destul de ... adanca.

3 comentarii:

Anonim spunea...

ye....it's like we learn in a ghetto...

Anonim spunea...

Deci stai prost cu geografia. Cote d'Ivoire (Coasta de Fildes) nu e acelasi lucru cu Coasta de Azur. Hai sa vedem daca ai curajul sa accepti acest comentariu si sa admiti ca nu prea te uiti pe harta...

bog spunea...

tocmai, draga anonim, era o ironie :))

cote d'ivore este denumirea data de pitipoanca coastei de azur. daca nu pricepi umorul, te rog... nu mai citi.