luni, 11 octombrie 2010

"Şi numai cu cei mari egalitate vrem." II

Stiam de la bun inceput ca nu voi schimba nimic cu postul trecut. Doar am vrut sa trag un semnal de alarma si sa ridic niste semne de intrebare.
Organizatorii au avut dreptul la replica. Nu-l voi judeca punct cu punct, voi lasa cititorii sa isi formeze o parere.
Totusi, trebuie sa ating cateva aspecte.

Crede-ma ca am auzit si eu de la foarte multe persoane ca va fi o prostie balul si ca e scumpa invitatia.

"Invitatii prea scumpe? Nu mi se par foarte scumpe. Da, nu se ofera mai nimic, dar puteti sa va ganditi ca e o intrare la discoteca+un bilet de concert, daca va consoleaza cu ceva."
Pai la discoteca sau la concert, chiar ma distrez daca ma duc sa dau banii aia. Eu, cel putin. Nu ma duc sa ma afisez sau sa-mi plimb curu` de doua trei ori si gata. Si nu cred ca asta e publicul vostru tinta pentru bal. Nu de alta, da` aia-s putini. Si e vineri. S-ar afisa la aceeasi discoteca, nu la bal bratianu.

Nu se ofera mai nimic? A cui e vina??? A lor, ca dau 45 de lei si nu primesc nimic?

Sau dau 45 de lei doar ca sa spuna "am fost la bal si anul asta"?


Si e bine ca ai atins treaba cu laudatul. Nu! E o greseala uriasa ce faceti voi! Mai bine va abtineti. Si ne scoateti apoi ochii. Pentru ca, daca va fi jalnic, nu veti fi felicitate ca ati avut curajul sa il faceti. Sau, incercand sa va calmeze, va vor spune vorba mediocra "macar ati incercat...". Iar daca va multumiti cu gandul asta... e clar! Va fi jalnic.

Alta problema: discutia din postul meu pornita de unii care nu stiu sa inteleaga o fraza. Vor fi si propozitii mai lungi, si fraze p-aci. Nu intelegeti? Mai bine nu cititi. Va faceti de ras. Uite ca mi-a iesit. Ce? Sa scriu in propozitii scurte. La revedere!

In loc sa discutam constructiv, sa dezbatem (daca tot ati bagat in seama blogul asta) v-ati afundat in jigniri si amenintari.

Nu stiu daca voi fi la bal. Din moment ce n-am mai fost cautat sa fac momentul de care am vorbit, nu va cumpar invitatie nici batut. E interesul vostru sa aveti spectacol, nu al meu sa ma zbat pentru voi.


La fel pentru a nu esua? Mai bine sa esuati diferit decat sa esuati fiind la fel... :)

24 de comentarii:

Fulvi spunea...

sunt puncte de vedere diferite, din nou. daca asta e parerea ta, nu vreau si probabil nici n-am cum sa o schimb. cat despre laudat, nu ma laud ca vai cum o sa fie balul, si oricum e fortata un pic treaba, dar ma refer la organizarea in sine, ceea ce e cu totul altceva decat ai zis tu. :P

Fulvi spunea...

Nu ma adresam publicului tinta la faza cu biletu si concertu, pentru ca nimeni din publicul tinta nu s-a plans de pretul biletului; publicul tinta pentru balul bobocilor e, cum spune si numele, bobocimea:)). 5 lei in plus pt invitatie nu mi se pare chiar o imensitate, pentru ca da, anu trecut a fost 400. si n au fost asa mari nemultumiri.

bog spunea...

ai spus ca-ti place sa te lauzi cu faptul ca organizezi balul.

am discutat contextul economic in care s-a realizat scumpirea.

anul trecut nu prea stateam prin casa, acu ma plictisesc si scriu pe blog. :))

Fulvi spunea...

da asta am spus, nu ma laud ca mama ce bal misto o sa organizez, asta e cu totul alta discutie.

atunci mai iesi naibii din casa=)) vbesc eu cu lulubelle

NiCo spunea...

Taticutule, poftim aspect:
"+»LariSsA: Ba astia Balu' din Barbu se tine pe 29 octombrie, in Diamond si va canta CRBL , 25 invitatia. Cine doreste invitatie imi zice (mass) "
Ma intreb: de ce la astia se poate cu 25 de lei (si vine si CRBL, care sa fim sinceri, cui nu-i place?), dar la noi abia-abia acoperiti cheltuielile (cred) cu 45 de lei?
Balul asta devine din ce in ce mai sofisticat pe fiecare an. Preturi prea mari pentru ce se ofera (cam nimic dpdv al mancarii si bauturii, iar dpdv al competitiei pt miss si mister, sunt convins ca majoritatii nici nu-i pasa de chestiile astea; in afara de aia direct implicati).
Deci hai, care vine in Barbu?:D Distractie la pret mic si canta CRBL

Diana spunea...

Nico, vino la bal la Bratianu si ai sa vezi despre ce e vorba. S-ar putea sa fie mult peste balul din Barbu. Ma refer la artisti, DJ, (nume mari, nu amarati). Sa nu mai spun de premiile care se dau la tombola sau de ce lucruri inedite se fac anul acesta. Nu mai vorbiti voi in necunostinta de cauza, dragilor. Avem invitatiile date deja, nu s-a plans nimeni de pretul lor. Cine nu poate, nu vine si gata. Daca vreti show, show-ul costa. Si nu mai ascultati tampenii legate de meniu si alte aspecte. Macar adresati-va adevaratilor organizatori ;)

NiCo spunea...

Ok, sa vedem daca pretul se justifica pana la urma. Cu toate astea, tot mi se pare mult (si nu sunt singurul!! o_O), acum ca am gasit si termen de comparatie.
Hmm, da sunt de acord cu tine, nu ca "s-ar putea sa fie" peste balul de la Barbu, o sa fie sigur, mai ales la capitolul fite. Ca de-asta si aparem in ziar zilele urmatoare, ca am avut "cel mai cel" bal.
Dar lumea vrea sa se simta bine, nu doar sa ia parte la un program facut de organizatori.
Deocamdata, dupa mine dintre Barbu si Bratianu, Barbu wins. In contextul asta economic, ce alegi, sa dai 25 sau sa dai aproape dublu?
Anyway. Se va vedea dupa bal daca elevilor le-a placut sau nu, deci pana atunci bafta;)

NiCo spunea...

A, si inca ceva. N-o mai tineti sus si tare ca 45 e un pret rezonabil, ca nu e. Nu la toata lumea din liceu flutura euroii prin buzunare.
Keep that in mind.

Heh ce de commenturi dadui:)) gata ma opresc

Un coleg de-al tau spunea...

Bog, ne.am saturat de basinile tale. un bal fara tine ar fi mai mult decat ideal.

Anonim spunea...

Si nu mai credeti ca tot ce zboara se mananca! NICO, la bal la Barbu NU canta CRBL. Am vorbit cu impresarul. Pana in noiembrie e plecat si balul lor e in octombrie.

Fulvi spunea...

Nici nu vreau sa ma mai obosesc si Diana, nici tu nu ar trebui.

Fulvi spunea...

A, si daca vrei sa te simti bine si sa te distrezi, te duci la discoteca. Balul se face pentru spectacol.

NiCo spunea...

=)) Daca vreau sa ma simt bine si sa ma distrez, sa nu vin la bal, asta zici tu.
Balul inseamna spectacol, nu distractie, cum de nu mi-am dat seama..
Pup si "spectacol placut" (nu distractie);)

Anonim spunea...

Citeam si eu pe aici argumente si contra-argumente, si sincer.. dati in penibil. Printre mii de comentarii despre cat de al dracu` de scump e biltul, m-am lovit de problema cum ca balul e pentru bobocime. Stai asa.. refelctam, si revenim la preselectii(ca asa se zice chit ca nu se face nicio slectie). Cate dintre fetele care au fost respinse credeti ca sunt dispuse sa-i pupe'n cur pe miss si mister care oricum se stiu de pe acum care cum sunt ?
Deci ... pica si varianta cu "bal pentru bobocime" pentru ca sunt zeci de boboci care dau balu Bratianu pe cel din Miu sau ... chiar si Barbu.


Si dat fiind ca am ajuns la tema baluri de la alte licee, respectiv "balul din Barbu", pot sa spun ca sunt de acord cu NicO. Nu numai ca in Barbu va fi un concurs strans de miss/mister (si corect), ci chiar daca va canta sau nu CRBL, fapt de care li se va rupe oricum tuturor, va fi distractie doar prin faptul ca nu trebuie sa suporti "n" basini si fite atat din patea "organizatorilor" cat si a stimatului colectiv de exceptie al liceului.

Fulvi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Fulvi spunea...

8-| nu mai dau nicio explicatie nimanui, ca vad ca imi racesc degetele degeaba. duceti-va frate toti la bal in barbu, miu si unde mai vreti, MI SE RUPE.

Anonim spunea...

Mi se rupe de organizarea balului, nu prea imi pasa cum o sa iasa, dar sa ajungi sa spui ca bobocii din bratianu se vor duce la balul din Miu e prea de tot. Eu stiu ca bobocii nu mai sunt cei de pe vremuri, dar va dati seama cat de ratati trebuie sa fie din moment ce se incurca cu distrusii de viata din Miu. Si nu ma plang doar eu de bobocii inculti, sub medie... ci si profesorii... ati fi meritat sa ajungeti toti in Miu daca pentru un simplu si controversat bal, la care NU VA OBLIGA NIMENI sa veniti, ati ajuns sa spuneti astfel de chestii...

Anonim spunea...

"Cate dintre fetele care au fost respinse credeti ca sunt dispuse sa-i pupe'n cur pe miss si mister care oricum se stiu de pe acum care cum sunt?"

Ia, spune, bai, inteligentule/o, care vor iesi mister/miss?

Anonim spunea...

"Bai inteligentule/o" eu as propune daca tot ii aduceti la miss/mister pe cat de groasa e sponsorizarea macar anunatatii pe saraci destepti sa nu se mai laude. Stiu destul de bine ce si cum ... sa zicem ca din experienta.

Inteligent/a spunea...

"sa ajungi sa spui ca bobocii din bratianu se vor duce la balul din Miu e prea de tot ..."

Crede-ma si eu am zis la fel cand am auzit asta la cei de a IX-a. In orice caz, de acord cu tine, bobocii nu mai sunt ce erau, dar nu la modul ca sunt mult mai prosti pentru ca aleg balul din Miu. Gandeste-te ca poate pentru primul lor an in liceu nu se asteptau sa se faca atata harmalaie, dar na` ... noi nu putem fii corecti din niciun punct de vedere, ca de`, suntem bratieni doar! Asa ca alegem calea mai usoara. Ne dam interesanti(ca doar organizam balul), ne permitem sa-i tratam pe restu cu dorsala (ca doar organizam balul), stricam mare parte din distractia bobocilor(ca, again, organizam balul).

Sunt pareri si pareri, si presupun ca posturile despre bal au fost scrise ca fiecare sa isi spuna parerea(care e mai mult sau mai putin acceptata ... ca ne permitem sa facem si asta).

Din partea mea, distractie placuta la minunatul, si mult prea controversatul Bratianu Bal 2010. Ne auzim cu pareri, argumente si contra-argumente(si jigniri si restu, ca vad ca asa se procedeaza cu voi) dupa. Pana atunci dragii mei... "organizeala" placuta!

Copii, mai ganditi si voi... spunea...

Stii ce zic eu?
Ai vrut in Bratianu, ai intrat in Bratianu, asuma-ti totul. Da, sunt constient ca aici sunt fite cu duiumul, intotdeauna se vor gasi smecheri, pretul invitatiilor de la bal va creste la an la an. SI DA, in Bratianu viata nu e roz, nu sunt cainii cu covrigi in coada nici pe departe, dar daca ati venit aici, incetati sa va mai plangeti si incercati sa va faceti viata de liceu cat mai frumoasa. Si ce daca Vasilica a sponsorizat mai mult decat Ionica? E treaba ei, daca are de unde, sa faca ce o vrea. Vi se pare ca mai e ceva corect in ziua de azi? NU. Deci nu pricep ce pretentii puteti avea in legatura cu asta. Pana la urma, nu un bal defineste cei 4 ani de liceu, e pacat ca va bateti capul cu niste chestii absolut cretine...

Anonim spunea...

bog, vezi ca iti face un ciumpalac din liceu concurenta la blog. se chinuie si el dupa puteri sa faca dreptate intr-o lume atat de rea.

bog spunea...

ca sa parafrazez din clasici: "singurul adversar pentru mine sunt eu"

sau din alti clasici: "autoconcurenta"

da, mai bine, asculta aci la mine: mi se rupe. spor la scris tuturor. fiecare scrie ce vrea, unde vrea. cum fiecare poate judeca, poate decide ce citeste, ce nu citeste.

stiu ca abia asteptati sa ma iau de el, dar n-are greseli sau aberatii incat sa fie taxat.

Anonim spunea...

<<<<<<<<<<<< "Bai inteligentule/o" eu as propune daca tot ii aduceti la miss/mister pe cat de groasa e sponsorizarea macar anunatatii pe saraci destepti sa nu se mai laude. Stiu destul de bine ce si cum ... sa zicem ca din experienta. >>>>>>



Propun sa invatam sa scriem si apoi sa comentam pe bloguri.