marți, 28 septembrie 2010

Balul de toate zilele!

Ne aflam la inceput de liceu si logic, peste tot e agitatia dinaintea balului. Ca pe oriunde, asa e si la noi in Bratianu...ca de, ca la noi la nimeni! Organizarea unui bal presupune mai multe lucruri cum ar fi tupeu din partea unora sa se bage sa-l organizeze, acordul celor de sus cu privire la bal, un anumit buget si nu in ultimul rand sustinere din partea altora.

Cum la noi in liceu, doar "cei mari" sunt de acord cu privire la organizarea acestui eveniment, cei de la filologie sunt pusi intr'o postura nu prea agreabila. Am auzit cum ca si Miu e pe ganduri cu privire la bal, asa ca e un haos total si cu balu' asta. Mai vine si x cu parerile lui despre cum ar trebui organizat, despre criteriile urmarite in alegerea unui Mister si a unei Miss in adevaratul sens al cuvantului...dar chestia asta apare dupa ce s-a bagat cineva la organizare. Stiti toti vorba aia cu "multi viteji..."


Acum sa fim seriosi, e vreme de criza, nimeni nu are tupeul sa se bage la sponsorizare sau chestii de genu asta. Inca de pe clasa a 9`a cand toti eram entuziasmati de primul nostru bal de licean, lucrurile nu au mers spre ceva bun...fiecare bal a fost din ce in ce mai urat(parerea mea), dar asta nu inseamna sa nu incercam. Fiecare boboc isi doreste un bal pentru ca va ramane mereu cu amintirea lui, frumoasa sau nu.

O sa vina si balu, o sa petrecem, o sa ne imbatam...fiti siguri de asta! O sa si treaca si imediat vor aparea comentarii cum ca nu a iesit cine trebuia(asta pentru simplu fapt ca fiecare sustine persoane diferite...n-o sa ajungem niciodata la aceasi parere), o sa auzim plangeri la adresa "vedetei"...n`avem bani de Justin Bieber, asa ca fetelor calmati`va...friptura o sa va dezamageasca pe toti ca si in anii trecuti, vorba lu' Bog...s-ar putea sa avem iar limita de invitatii gen x nu are voie decat 2 invitatii...iar criticile pot continua la nesfarsit. Dar spuneti`mi voi mie un eveniment care nu are parte de critici..daca gasiti eu promit ca sponsorizez fiecare bal pana in 2069! Macar fiti recunoscatori ca s-a bagat cineva in cacat pentru ca voi, astia de va stergeti inca mucii, sa aveti un bal al vostru. Nu va mai plangeti ca viata nu e roz ca-n Hannah Montana!

Va pup si aveti grija ce pareri va mai dati, ca cineva e cu ochii pe voi:)