duminică, 26 septembrie 2010

Welcome to me

Principalul motiv pentru care am decis sa scriu aici este ca sa ma descarc. Public.
Da, fac parte dintre organizatorii balului de anu' asta si da, o sa imi accept toate criticile, daca va fi cazul. Multumesc "trustului" BratianuL pentru ca mi-a dat ocazia sa ma exprim prin intermediul blogului.
Vad deja ca Bog mi-a facut introducerea si mai vad ca a scris cateva comentarii sarcastico-ironice la adresa organizatorilor balului. Steroizi n-avem, poate proteine daca vrei...Cat despre dintii de vampir...n-ar fi o idee rea, avand in vedere ca bobocii de anul asta fac parte din generatia Twilight(la general vorbind, no offense).

Sa revin la subiectul pe care vreau sa il abordez. Miss si Mister Boboc 2010. In primul rand, sunteti norocosi ca aveti un bal. Daca noi nu eram incapatanati puteam sa spunem pas si sa vi-l organizati singuri, in curtea liceului sau in sala de sport, pentru ca nimeni nu se inghesuia sa il organizeze. In al doilea rand, m-ati frecat cu o preselectie pentru boboci si din multimea care se astepta sa fie acolo, au venit vreo 25-30 de elevi. Mai multi au fost organizatorii si publicul entuziasmat de la alte clase, care a vrut sa vada cum se desfasoara preselectia de anul asta. Da, a fost un haos.

Mai interesant e motivul pentru care la preselectie nu s-au prezentat toti cei care s-au inscris pe liste sau care mi-au spus mie ca vor veni. Parafrazez argumentele multimii : "De ce sa mai vin la preselectie daca balul e deja platit...?"

1. Balul tot trebuie sa fie platit ca altfel nu se mai face. Ar trebui sa invatati sa va exprimati corect, daca tot ati intrat in prestigiosul nostru liceu.

2. Noi pana in momentul preselectiei nu am avut contractele de sponsorizare pentru ca domnul director nu ni le daduse.

3. NU ORGANIZATORII DECID MISS SI MISTER. Asta vor decide juratii, pe care ii vom alege de indata ce primim invitatiile de la tipografie.

4. Stiu ce inseamna sa fii boboc si sa fii timid in fata colegilor mai mari care au experienta si creierul sa faca misto de voi. Dar asta nu e un motiv sa raspanditi zvonuri prin liceu.

5. Cel mai bun argument : eu nu am primit nici macar un leu. :(


Cam asta a fost. Aveam mai multe idei, dar au trecut cateva zile de cand n-a fost Bog pe mess si n-am putut primi invitatia mai repede, asa ca ideile mi s-au risipit. Va salut cordial.

PS : Don Vincenzo a fost dragut si la noi la ora.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Organizatorii balului Bratianu 2010-in stare doar sa faca "misto-uri" de bobocii liceului si sa mearga cu nasurile pe sus! Mare atentie...nu se stie in ce groapa puteti cadea! Spuneti ca nu e nimic aranjat...cat de grosolan!!! Atunci ce cauta o concurenta eliminata joi la preselectie in noua formula a participantelor? Cine a intervenit pt dumneaei?Aaaa...probabil eliminati altele , care nu au aratat ce pot ca sa ii faceti ei loc...Rusine! Pe ce criterii ati facut eliminarile? Stiti voi oare ce talente au cei ramasi sau poate ca ati eliminat exact pe cei care aveau ceva de spus? Ati auzit de anumite standarde? Inaltime, fotogenie...greutate, dimensiuni?
Se pare ca e clar! Au ramas cei cu spate! Vax!
Va vaitati de societatea in care traiti? Se pare ca asta meritati din moment ce porniti asa in viata.
Va vaitati ca sunt bobocii urati? De ce nu faceti bal pt miss si mister "relatii", "pile"...De fapt asta e ceea ce organizati voi-nu intereseaza frumusetea sau talentele.
Sa va fie rusine pt exemplul pe care-l dati!

Fulvi spunea...

Nu stiu de ce spui ca s-a facut misto de boboci. Astept argumente. Pentru dumneaei nu a intervenit nimeni in afara de noi, organizatorii. Avem voie sa facem orice modificare pana in momentul balului, unde se decide cine vor fi miss si mister, pentru ca suntem organizatori si avem putere de decizie. Nu e Miss Univers, nu trebuie sa tinem cont de greutate si dimensiuni, pentru ca bobocii sunt adolescenti in crestere. Ultimele eliminari le-am facut pe criteriul "dans", cine invata repede si cine se misca bine. Nu ma vait de societatea in care traiesc. Nu stiu de ce spui ca ne-am vaitat de boboci urati. Nu ne e rusine pentru nimic, tot ce facem, facem pe propria raspundere si ne asumam criticile, atata timp cat sunt valide si argumentate. Daca tot ai ceva de spus, nu ar trebui sa comentezi sub anonimat. Asta demonstreaza lasitate si, probabil, frustrare.

Anonim spunea...

Prefer sa fiu anonim ca sa va observ indeaproape! Nu e nici o frustrare sau lasitate. Va sosi poate si clipa sa vorbim pe fata.Va razganditi cum bate vantul? Iar ati eliminat?:) Gata echipa de "bazati"? :)) Pacat ca nu dati tuturor sanse egale. Pacat ca vor fi boboci care nu pot arata ce au de aratat...pacat ca veti petrece atata timp promovand...ce? Aranjamentele? Poate reflectati la asta mai mult. Cine stie-poate chiar indreptati ceva din greseli. Mai e timp si cum ai spus deciziile va apartin.

Anonim spunea...

daca tot te iei de organizarea noastra, te rog sa spui cine esti :)
A.D.

Fulvi spunea...

Da, am eliminat cum am si spus la preselectie, daca ti-a scapat aspectul asta. Sanse egale NU EXISTA. Parerile sunt subiective.
Nu ai venit cu niciun argument, deci esti zero. Poti sa ramai anonim si sa ne scutesti de comentarii inutile.

Anonim spunea...

Adevarata miss nu a trecut de preselectia voastra de rahat de joi, dar o sa mai auziti voi de ea. Sunteti varza. Te miri ca s-au inscris si nu au mai venit?? Oricum era pierdere de timp!

Fulvi spunea...

Adevarata Miss? O sa mai auzim de ea? Uuu, suna a amenintare. O sa ma astepte in spatele blocului sa ma impuste? Sau o sa ma lege la ochi sa ma dea cu capu' de stalpii de telegraf?

Recurgi la jigniri, va fi cazul sa iti stergem comentariile, care sunt, inca o data spun, LIPSITE DE ARGUMENTE, deci lipsite de substanta. Nu m-am mirat, m-am indignat.

Astept cu nerabdare sa termini cu comentariile inutile, sau sa continui, sa am ce sterge. Pupici.

Anonim spunea...

O sa mai auzi de ea in sensul ca va fi cineva, nu e amenintare... Hotul se teme sa nu fie furat!
Poti sa stergi comentariile, magaria voastra ramane.

Fulvi spunea...

Te-am facut sa renunti la jigniri. Te-am manipulat. Poti sa te consideri defeated. ;))

Anonim spunea...

M-ai facut sa renunt la jigniri? Deci faptul ca v-am facut magari pe fata nu e jignire? Inseamna ca va simtiti bine in pielea de magari.
Cat despre proverbe...nu le pricepi!

Fulvi spunea...

Nu vad unde spui "sunteti magari". A face o magarie este o cu totul alta chestie decat a fi magar, nu sunt si nici nu ma simt magar sau hot. Nu consider jigniri niste incercari din-astea esuate.

Proverbele sunt pentru suflete obosite si pentru oamenii care nu sunt in stare sa isi gaseasca propriile cuvinte. Le pricep dar nu le bag in seama.

stics spunea...

1. fulvi, nu sterge commenturile, lasa si alte persoane sa se amuze
2. intre "magar" si "magarie" e o mare diferenta...mai pune si tu pana pe`o carte ceva...parerea mea
3. "adevarata miss" nu a trecut de preselectie....deci dai vina pe ei ca aleg missa si misteru pe pile, dar tu`i alegi pe prietenie...du`te tare...spune`ne si cine`i misteru daca tot ai talente si poate acordam premiul pentru Miss si Mister "supposed to be"
4. daca tot esti asa mare "scouter'ita" de ce nu te`ai bagat tu sa organizezi, ca vad ca stii criteriile de baza
5. daca ai tupeul sa te iei de cineva, macar spune`ti numele. Nu sta sub anonimat ca toti lasii...asuma`ti cuvintele spuse


te`am pupat si ne mai auzim!

Anonim spunea...

ceea ce au vrut stics si fulvia sa spuna e...
SUGETI PULA TU SI CU "ADEVARATA MISSA"

A.D.

Dan(ut) spunea...

Licitatia pt miss si mister incepe 1 octombrie orele 8 00, 9 00 in caz ca ma trezesc mai tarziu.Pt. fata/baiatul anonim/a facem o reducere de 25% cadou!!! da dc est asa suparat/a ca nu e bine de la varsta asta?! daca vrei iti recomand pe cinevfa sa faci niste sedinte de yoga si vb si cu organizatorii sa te bage la bal paote faci o spirala ceva.

P.S. Plata se face doar in euro(nu ne palce sa ne plimbam cu multe hartii la noi)

Va pup si ma respectati!

Anonim spunea...

aaa si catalina cred ca o cheama pe fata care o sa castige missul

Fulvi spunea...

Adelin, nu esti purtatorul meu de cuvant. Cere-ti scuze pentru comportamentul de golan obraznic. NU SUNT IRONICA.

U. spunea...

Dragul meu anonim, te rog cu tot respectul cuvenit vorbelor tale intelepte la adresa tuturor, sa ne luminezi mintile obscure si sa ne explici, daca ai putea, desigur, de ce ai tu respectivele impresii.
Daca tu personal ai senzatia ca participantii au fost alesi pe criterii materiale, te rugam frumos sa il contactezi pe domnul Dan(ut) care este finantatorul, binefacatorul si indrumatorul nostru, si sa ii ceri umila suma de 2000 "da parai" ca sa te poti numi si dumitale un magnat. Conform teoriei ce iti apartine, asta te-ar baga automat in concurs si ai mai si castiga pe deasupra. Poate poate esti adevaratul mister si noi te-am ratat, naivi cum suntem, crezand ca nu detii destula putere financiara.
Te rog la fel de respectuos, ca si in prima interventie, sa imi accepti umilele sfaturi si, data viitoare cand te simti
exclus din discutie, din motive mai mult sau mai putin fictive, sa iti cauti cu meticulozitate un omeniu/o poveste despre care stii minimul de informatie.

Atat am avut de spus in privinta dumitale. Din partea mea, un calduros si de-o potriva clasic "Liber!"

Cu deosebit respect, Urzica.

Anonim spunea...

asta e parerea mea si nu am de ce sa imi cer scuze :)
si nu am vorbit in numele tau,am zis asa in spirit de gluma :)