duminică, 12 septembrie 2010

so be it

Eh, si uite asa s-a dus si ultima vacanta de vara din viata noastra de licean...sincer sa fiu, ma cam plictisisem de vacanta din momentul in care am parasit costinestiul, cu destinatia craiovei! vacanta luase sfarsit pa' bune. Fara nopti pierdute, fara bagaboante si alcool, fara scandaluri cu politia, reveneam la ce cunosteam mai bine...rutina familiala. Dar principalul motiv pentru care scriu acest post, este inceputul scolii...anu 4 de liceu, anu tocilarilor, sau cum vreti sa-i spuneti.

Chit ca nu a inceput inca, mai avem circa 13 ore de libertate, unii sunt deja stresati..."vai de mine, trebuie sa invat anu' asta sa rup, ca altfel nu intru la facultate"...daca va stresati d'acu va spun o chestie: "Dumnezeu fie cu voi"...(vincent cred ca e mandru de mine in acest moment)... Sa recunoastem, este un an greu pentru noi astia mai mari, dar asta nu ma va face sa renunt la obiceiurile mele si la caterinca derulata in timpul orelor.

Am aflat totusi o veste proasta...celebrul Miu, cu a lui solenza verde cameleon, proaspat posesoare a unei zgarieturi pe partea stanga, nu-si va mai tine discursul prin care ne spune ca ar trebui sa ne simtim onorati ca suntem elevi in I.C. Bratianu; nu vom mai avea parte nici de dusul cu apa sfintita al superiorilor lu' Pascu, si nici de celebra imbulzeala din curtea interioara, unde bobocimea era uimita de caramizile portocalii si in stare de eroziune de pe fatada liceului. Voi n`aveti niciun stres...sunteti 80% de la Ciorogarla si ati venit sa vedeti si voi cum arata o sticla de cola la 0.25 si un tac de biliard...tot respectul! ...

A...si cica noi avem si catalogu scris dragii mei..asa ca de marti...show time. Chiar imi era dor de Vicentiu si a lui privire ucigatoare catre coltul impaienjenit al cabinetului...imi propun anul asta sa rezist mai mult de 5 minute la celebra lui ora(tupeu...!)...cum spunea si bog, suntem familiarizati cu expresia "Liber!!!"

p.s:sfat pentru bobocime!!!

Garoafele nu sunt la moda...asa ca renuntati la pachetu de tigari si luati un buchet cu mai multe petale...Bafta!

5 comentarii:

bog spunea...

bine ai venit. ma bucur ca nu ai pomenit mortii niciunui prof, in stilul caracteristic.

inca ceva: nu vincent, nu vicentiu. Vicenzo, Don Vicenzo Pascarlone.

stics spunea...

pai inca nu am avut contact cu ei...asa ca e posibil sa apara si mortii:d

Irennn spunea...

Eheeeee!! Bog te-ai cam lenevit :)) bun venit, stics. arata-ne talentele.
nu pot sa cred, tot despre domnul Vicenzo se vorbeste :)) The Godfather

bog spunea...

aici suntem un fel de antena 3 - basescu :))

fulvi spunea...

toti il iubim pe vincenzo.